Ons veelzijdige dienstenpakket is met zorg samengesteld zodat we u op alle fronten kunnen helpen bij het positioneren van uw bedrijf en het communiceren van uw boodschap.

Conceptontwikkeling

Denkers&Doeners heeft een ruime ervaring met conceptontwikkeling: vanuit (bestaande of nieuwe) marketing- en/of communicatieplannen ontwikkelen we een concept dat perfect aansluit op uw (bedrijfs)doelstellingen.

Een goed concept is het uitgangspunt van alle uitingen. Het bedrijfsconcept is de rode draad binnen uw communicatie. Aan de hand van brainstormsessies creeren we een concept dat aansluit bij uw doelstellingen.

Een goed concept vormt de brug tussen de bedrijfsstrategie en de praktische invulling daarvan. Na de brainstormsessie wordt het sterkste concept middels aansprekende visuals en mockups verder uitgewerkt tot een hoogwaardig totaalconcept.

Als het concept is uitgedacht, bepalen we welke marketingmiddelen er ingezet worden om het concept te communiceren richting uw doelgroep. Hiervan maken we voor u een visualisatie.

Vormgeving

Ontwikkelen van onderscheidende en aansprekende huisstijlen, logo’s en promotiemateriaal die passen bij het imago van uw bedrijf. We onderscheiden hierbij onder andere:

Een logo is een beeldmerk van een organisatie of merk dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van het merk in communicatie-uitingen. Een logo kan een zuiver grafisch symbool zijn, of bestaan uit tekst die op een onderscheidende manier is opgemaakt, of een combinatie hiervan.

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling en imago van uw bedrijf.

Eigenlijk alle marketingactiviteiten rondom een ‘merk’ noemen we branding of brand management. Branding omvat acties die erop gericht zijn uw bedrijf of merk zodanig te positioneren dat uw klanten zich ermee willen identificeren. Brandig betreft echter vaak alleen het weergeven van de bedrijfsnaam in combinatie met een extra factor. Denk bv aan Red Bull welke zich door het plaatsen van hun logo op een formule-1 auto profileert als een stoer merk waar mensen zich mee willen identificeren. Een voorbeeld op kleinere schaal is het sponseren van de plaatselijke voetbalclub met een reclamebanner.

Met point of sale-materiaal brengt u uw product en/of dienst onder de aandacht bij potentiële klanten op de winkelvloer. De vormgeving en uitstraling van uw POS-materiaal moet consistent zijn met uw huisstijl maar wel een specifieke actie en/of aanbieding communiceren.

Met gerichte huis-aan-huis campagnes kunnen wij uw boodschap onder de aandacht van u doelgroep brengen.

Via gerichte advertenties in gedrukte en/of digitale media kunnen we een bepaalde actie en/of aanbieding onder de aandacht van uw potentiele klanten brengen.

Merchandising is een belangrijk element binnen uw marketing. Het staat voor het vergroten van de zichtbaarheid van uw product, bijvoorbeeld op de aankooplocatie zelf.

Foto- en videografie

Maken van uniek en uitgesproken beeldmateriaal dat past binnen uw huisstijl en de juiste snaar raakt bij uw doelgroep.

Het creëren van eigen en uniek fotomateriaal is van groot belang om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep. Denkers&Doeners beschikt over een eigen fotostudio zodat uw profiel- en of productfoto’s er altijd piekfijn uitzien. Ook voor bedrijfsreportages en gepaste ‘sfeerfoto’s’ kunt u bij ons terecht.

Het creëren van eigen en uniek beeldmateriaal is van groot belang om de juiste snaar te raken bij uw doelgroep. Denk hierbij aan bedrijfsreportages, sfeerfoto’s of -video’s

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.. Dit gezegde komt niet uit de lucht vallen. Goed fotomateriaal is van essentieel belang bij het positioneren van uw bedrijf.

Tekst

Het op de juiste manier overbrengen van uw boodschap valt of staat met goede teksten! Wij helpen u graag verder.

Het schrijven van goede webteksten die ook nog eens goed presteren op vindbaarheid, is een kunst op zich. Het leesgedrag van bezoekers van uw website is totaal anders dan dat van lezers van een tijdschrift. Wij hebben ruime ervaring met het schrijven van aansprekende en korte teksten die ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

In overleg met een van onze tekstschrijvers wordt uw boodschap vertaald naar teksten voor uw folder of brochure.

Ook het afnemen van interviews voor externe media behoort tot onze mogelijkheden.

Internet

Van webdesign tot e-marketing en van SEO tot sociale media. Met onze ruime ervaring staan wij op alle online fronten voor u klaar.

Het vormgeven, opzetten en vullen van websites is bij ons team in goede handen. Afhankelijk van uw vraag creëren wij de website die bij u en uw bedrijf past.

Het schrijven van goede webteksten die ook nog eens goed presteren op vindbaarheid, is een kunst op zich. Google hanteert een relatief geheime en steeds wisselende formule bestaande uit meer dan 100 factoren. Wij geven geen garanties op de ranking van uw site maar u kunt wel vertrouwen om onze ruime ervaring bij het optimaliseren van uw site.

Wij bieden brede ondersteuning op het gebied van sociale media.

Drukwerk

Denkers&Doeners ondersteunt u van A tot Z en zorgt ervoor dat uw drukwerk tot in de puntjes geregeld is.