GEEN NOOD! WIJ HEBBEN EEN PLAN

U kunt bij ons terecht voor specifieke reclame-, marketing en communicatieoplossingen maar om u op langere termijn écht te helpen bij het vinden en binden van uw klanten gaan we graag een stapje verder… 3 om precies te zijn:

Denken

Bedrijven hebben, net als mensen, een karakter! Wat is het karakter van uw bedrijf? Wat is uw missie. Wie zijn uw klanten en hoe kunt u ze het beste benaderen? Deze en andere vragen komen aan bod bij het bepalen van de bedrijfsstrategie. De strategie wordt vastgelegd in het communicatie- en marketingplan. Daarnaast zal er in deze fase ook een projectplanning gemaakt worden.

In nader overleg scheppen wij kaders en stellen middels een communicatieplan vragen als:

• Wie bent u?
• Hoe wilt u zich profileren?
• Wie is uw doelgroep?
• Wat wilt u communiceren?
• en waarom?

Met het marketingplan gaan we wat dieper op de zaken in en brengen oa in beeld:

• Wat het doel is?
• Hoe we de doelgroep het beste kunnen benaderen?
• Welke middelen en mediums ingezet gaan worden?

• Welk resultaat wordt er verwacht

Als het communicatie- en marketingplan staan, maken we een projectplan met oa:

• Samenstellen project management team. Wie doet wat?
• In beeld brengen van de kosten
• In beeld brengen van de looptijden
• Online planning opzetten

Maken

Zodra de bedrijfsstrategie is geformuleerd  gaan we van het denken over op het maken. De sterkste maar ook meteen de stille kracht van Denkers&Doeners is om vanuit marketing- en of communicatieplannen een concept te ontwikkelen welke perfect aansluit bij de doelstellingen van u en uw bedrijf. We maken dus eigenlijk een visueel aantrekkelijk jasje voor uw bedrijf.

Creëren van gefundeerde concepten die een brug slaan tussen de bedrijfsstrategie en de praktische invulling daarvan.

Ontwikkelen van onderscheidende en aansprekende huisstijlen, logo’s en promotiemateriaal die passen bij het imago van uw bedrijf.

Maken van uniek en uitgesproken beeldmateriaal dat past binnen uw huisstijl en de juiste snaar raakt bij uw doelgroep.

Het op de juiste manier overbrengen van uw boodschap valt of staat met goede teksten! Wij helpen u graag verder.

Van webdesign tot e-marketing en van SEO tot sociale media. Met onze ruime ervaring staan wij op alle online fronten voor u klaar.

Denkers&Doeners ondersteunt u van A tot Z en zorgt ervoor dat uw drukwerk tot in de puntjes geregeld is.

Doen

Als de strategie is uitgedacht en gevisualiseerd gaan we over op de implementatie en uitvoering van de communicatiemiddelen. Dit is een doorlopend proces waarbij uw bedrijfspropositie op verschillende manieren en met verschillende media onder de aandacht van uw doelgroep(en) gebracht zal worden.

Het concreet vormgeven en communiceren van de proposities via gericht gekozen mediakanalen.

Na en/of tijdens de uitvoering van een bepaalde campagne of promotie is het van belang om goed in beeld te krijgen wat de response van de doelgroep is. Slaat de actie wel aan? Wat is het klikgedrag? Bereiken we de doelgroep goed of moet er iets veranderen? Bij de optimalisatie luisteren we dus vooral goed naar uw doelgroep en passen daar indien nodig de strategie op aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een nieuw gelanceerde website of huisstijl. Wat vindt uw doelgroep daarvan? Kunnen zij er zich mee identificeren?

Wij hebben verschillende methodes en tools om het gedrag van uw doelgroep in beeld te krijgen, denk bijvoorbeeld aan klikgedrag, bezoekersgroei van uw website, inschrijvingen nieuwsbrief, response op advertentie-campagne, bezoekersstatistieken, inschrijfacties, enz, enz. Op basis van deze gegevens kunnen we de ROI goed in beeld krijgen.

Perfectie bestaat niet, daar zijn we ons van bewust maar we streven het wel altijd na. De ene actie werkt nu eenmaal beter dan de ander. Tijdens periodieke evaluatiegesprekken bekijken we wat er beter kan of wat juist erg goed werkt.

Net zoals een echt huis heeft uw huisstijl, website, drukwerk ook onderhoud nodig. Denk oa aan up-to-date houden van uw website, moderniseren van uw logo of bv drukken van extra visitekaartjes. Denkers&Doeners stelt in de meeste gevallen een servicecontract op waarin deze en andere gewenste zaken up-to-date worden gehouden. Denkers&Doeners ondersteunt u dus echt van A tot Z.

EEN AANTAL BEDRIJVEN DIE U VOOR ZIJN GEGAAN

Bosch & Van Oers
BrabantChefs
Buitengewoon Bijzonder
De Heerlijkheid Schijndel
Brasserie TOF
Xelion
WPM Groep
Total Fysio
Logistiek Platform ‘s-Hertogenbosch
E-VOIP
Frappant Home Fashion
Autoschade van der Sanden